Grasrotandelen


Støtt Ski Storband med Grasrotandelen

Slik fungerer Grasrotandelen
Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme hvilket lag eller forening i lokalmiljøet som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. Det betyr at dersom du velger å støtte Ski Storband, vil bandet motta Grasrotandelen av det du spiller for. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto eller Tipping, vil Norsk Tipping gi 5 kroner til Ski Storband.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver, det er Norsk Tipping som dekker fem prosent av din innsats. Når du har funnet fram til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

 

Vil du støtte Ski Storband?
Da blir det satt av penger til grasrotmottakeren – Ski Storband – på hvert eneste spill du leverer. Se nedenfor hvordan du registrerer din mottaker.

Alternativ 1
Oppgi organisasjonsnummeret til Ski Storband hos kommisjonæren, eller tast det inn om du bruker noen av de elektroniske spillmulighetene. Ski Storbands organisasjonsnummer er 976 235 657.


Alternativ 2
Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen eller på en spillterminal. Da søker du opp Ski Storband som du aktiverer som grasrotmottaker av innsatsen din.


Alternativ 3
Du kan søke opp Ski Storband på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på Ski Storband hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

 

Takk for din støtte!